Jomfrusalat

Til brødmat, forrett eller tapas

Dette trenger du

  • 1 beger rømme
  • 3 ss majones
  • 12 jomfrusild fileter, kuttes i 1 cm brede biter
  • 1-2 ts sitronsaft
  • 1 ss sukker
  • ½ pk vårløk, kuttes i smale ringer
  • ½ stor løk eller 1 liten
  • Salt og pepper
  • Dill
  • 5 ss Silderogn – eller etter smak

Slik gjør du det

Bland godt sammen; rømme, majones, sitronsaft, sukker, salt og pepper. Kutt opp jomfrusildfiletene og legg i blandingen. Tilsett oppkuttet vårløk og oppkuttet løk (små terninger). Etter alt er blandet godt sammen,tilsettes silderogn og dill.

Serveringsforslag

Brødmat eller til forrett med ristet toast. Kan også serveres som en del av tapas måltid.

Firma

Kontaktperson

E-post

Mobil

Hvor kjøper du fisken din idag

Melding