Jomfrusild i karri

Som smårett eller canape

Nok til fire porsjoner.

Du trenger:

  • 6 stk jomfrusild
  • 1 eple
  • 1 dl sylteagurk
  • 4 vårløk
  • 150g lettmajones
  • 3 ss creme fraiche
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts sukker
  • 1ss karripulver
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 ts pepper
  • kjeks/knekkebrød

Slik gjør du:

Bland sammen Lettmajones, creme fraiche  hvithvinseddik, sukker og smak til med karri, salt og pepper.

Skjær jomfrusild, eple og sylteagurk i biter og vårløk i skiver. Vend jomfrusild, eple, sylteagurk og vårløk inn i karrisaus. Legg blanding direkte på kjeks eller legg blandingen i en bolle og server med kjeks eller knekkebrød.

 

Serveringsforslag

Passer godt som smårett/canape

Firma

Kontaktperson

E-post

Mobil

Hvor kjøper du fisken din idag

Melding