Pelagia Egersund Seafood har de siste tre årene arbeidet med å utvikle jomfrusild. Dette er nordsjøsild fisket utenfor kysten av Egersund. Silda er ung og har ikke gytt. Derav jomfru-navnet.

Naturlig

Uten tilsetningsstoffer

Sunn

Mat med naturlige fettsyrer

Modnet

Og svakt saltet

Jomfrusild

Pelagia Egersund Seafood har de siste tre årene arbeidet med å utvikle jomfrusild. Dette er nordsjøsild fisket utenfor kysten av Egersund. Silda er ung og har ikke gytt. Derav jomfru-navnet.

Silda blir filetert og modnet i 10-14 timer før den pakkes og hurtigfryses. Jomfrusild er naturlig og helt fri for tilsetningsstoffer. Jomfrusilden kan tilberedes på utallige måter eller spises som den er.

Passer til
Sandwich, Litt sulten, Jomfrusild i lompe eller brød, Appetizer, Tapas, Forrett, Salat, Middag

Se oppskrifter for inspirasjon.

Emballering

  • 3 pakninger med 3 kg i hver (3*3kg)
  • 8 kg frosset i 2% saltlake
  • Kartong med 4 fileter i hver pakning- 45 pakninger per kartong (180 fileter per kartong) 5,5/6,5/7,5 kg, avhengig av størrelse på filet

Om du ønsker å bestille produktet vennligst benytt interesseskjema


Sild var en gang en svært viktig del av kostholdet i Norge. Mattradisjonene i Norge har endret seg, men sildas verdifulle næringsinnhold og smak er og blir fantastiske og fortjener en større plass i dagens kosthold.

Pelagia har tatt imot sild siden 1922. Frem til 1993 var vår produksjon utelukkende mel og olje. Fra 1993 ble silden pakket, frosset og sendt til alle verdenshjørner. I dag blir det meste av silden filetert, der den ene halvparten blir mel og olje mens den nydelige fileten blir solgt til kresne ganer i Europa.

 

Firma

Kontaktperson

E-post

Mobil

Hvor kjøper du fisken din idag

Melding