Aktuelt

Besøk oss på SMAK 2017

Velkommen til vår stand på SMAK 2017 i Lillestrøm 7.-10. Februar Norges Varemesse Stand E02-33   Registrerer du deg her får du fri adgang til messen alle dagene: Invitasjon til…

read more

Dagbladet har fått øynene opp for Jomfrusild

Dagbladet har lagd en sak om JuliSild på sin facebook og lagt ut oppskrift på det de omtaler som den «perfekte turmat» på dagbladet.no. Se video og finn oppskrift på den «perfekte turmaten» her:…

read more

Oppsummering fra Gladmat 2016

Pelagias nye Jomfrusild fikk meget gode tilbakemeldinger under årets Gladmat i Stavanger. Jomfrusild ble bland annet brukt på Kokepunktet, den var videre selvskreven som flere Gladmatretter. Jomfrusild servert som Tempura…

read more

Jomfrusild falt i smak hos Jun Jibiki

Sjømatrådet inviterte i dag til lunsj. Anledningen for lunsjen var at Jun Jibiki , årets vinner av Global Sushi Challenge, skulle presentere sine favoritt sushibiter. Det ble servert 12 ulike susibiter…

read more

Toppscore for Jomfrusild

I dagens utgave av Stavanger utgave (21.07.2016) gis Kitas Gladmatretter terningkast 6.  På åpningsdagen av årets Gladmat har Stavanger Aftenblad smakt seg gjennom utallige Gladmatretter. Til vår store begeistring kunne…

read more

Gladmatretter

At Jomfrusild kan benyttes på en rekke forskjellige måter kommer godt frem under Gladmatfestivalen. Tre ulike aktører har valgt å benytte seg av dette fantastiske produktet og de serverer Jomfrusild på…

read more

Jomfrusild på kokepunktet

Tirsdag 20.07.2016 tyvstartet årets Gladmatfestival med kokepunktet. Kokepunktet hadde i år  tema «Ny tider».  Det var flere kjente og dyktige foredragsholdere, deriblant Maemo´s eminente kjøkkensjef, Esben Holmboe Bang. Øystein Nesheim…

read more

Unable to display Facebook posts
Show Error Message

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference for a solution.

Firma

Kontaktperson

E-post

Mobil

Hvor kjøper du fisken din idag

Melding