Aktuelt

Besøk oss på SMAK 2017

Velkommen til vår stand på SMAK 2017 i Lillestrøm 7.-10. Februar Norges Varemesse Stand E02-33   Registrerer du deg her får du fri adgang til messen alle dagene: Invitasjon til…

read more

Dagbladet har fått øynene opp for Jomfrusild

Dagbladet har lagd en sak om JuliSild på sin facebook og lagt ut oppskrift på det de omtaler som den «perfekte turmat» på dagbladet.no. Se video og finn oppskrift på den «perfekte turmaten» her:…

read more

Oppsummering fra Gladmat 2016

Pelagias nye Jomfrusild fikk meget gode tilbakemeldinger under årets Gladmat i Stavanger. Jomfrusild ble bland annet brukt på Kokepunktet, den var videre selvskreven som flere Gladmatretter. Jomfrusild servert som Tempura…

read more

Jomfrusild falt i smak hos Jun Jibiki

Sjømatrådet inviterte i dag til lunsj. Anledningen for lunsjen var at Jun Jibiki , årets vinner av Global Sushi Challenge, skulle presentere sine favoritt sushibiter. Det ble servert 12 ulike susibiter…

read more

Toppscore for Jomfrusild

I dagens utgave av Stavanger utgave (21.07.2016) gis Kitas Gladmatretter terningkast 6.  På åpningsdagen av årets Gladmat har Stavanger Aftenblad smakt seg gjennom utallige Gladmatretter. Til vår store begeistring kunne…

read more

Gladmatretter

At Jomfrusild kan benyttes på en rekke forskjellige måter kommer godt frem under Gladmatfestivalen. Tre ulike aktører har valgt å benytte seg av dette fantastiske produktet og de serverer Jomfrusild på…

read more

Jomfrusild på kokepunktet

Tirsdag 20.07.2016 tyvstartet årets Gladmatfestival med kokepunktet. Kokepunktet hadde i år  tema «Ny tider».  Det var flere kjente og dyktige foredragsholdere, deriblant Maemo´s eminente kjøkkensjef, Esben Holmboe Bang. Øystein Nesheim…

read more

Just eat it har delt VippaOslo sitt arrangement.

Sjømatrådet inviterer til gratis arrangement på Sildas dag. Her må du delta. Spennende program og gratis smaksprøver på de ulike bodene.

Afterwork på Sildas Dag @vippa
... See MoreSee Less

4 months ago

Røkt jomfrusild passer perfekt til sushi.

Just eat it har lagt til 4 nye bilder.

Røkt jomfrusild passer perfekt til sushi.
... See MoreSee Less

6 months ago

Pelagia har nylig inngått en samarbeidsavtale med Smak av Kysten. Smak av kysten er et nettverk som har til formål å tilføre kunnskap om og øke bruken av sjømat ved å tilby beboere, tilreisende og turister unike opplevelser knyttet til sjømat og kystkultur. I tillegg ønsker Pelagia å komme nærmere inn på kunder, distributører, produsenter og andre i næringen med det formål å optimalisere samarbeid i hele verdikjeden for å fremme pelagisk (viltfanget) sjømat.

Pelagia har nylig inngått en samarbeidsavtale med Smak av Kysten. Smak av kysten er et nettverk som har til formål å tilføre kunnskap om og øke bruken av sjømat ved å tilby beboere, tilreisende og turister unike opplevelser knyttet til sjømat og kystkultur. I tillegg ønsker Pelagia å komme nærmere inn på kunder, distributører, produsenter og andre i næringen med det formål å optimalisere samarbeid i hele verdikjeden for å fremme pelagisk (viltfanget) sjømat. ... See MoreSee Less

7 months ago

Pelagia satser inn mot det norske HoReCa markedet, og vil for første gang delta på SMAK messen på Lillestrøm 7-10. februar. Velkommen til vår stand E02-33.

Som verdens største produsent og eksportør av pelagisk fisk med fokus på foredling av sild og makrell, ønsker vi nå å videreforedle enkelte produkt for salg mot HoReCa-markedet, produkter som til nå hovedsakelig har vært forbeholdt eksportmarkeder.

Basert på fantastisk smak, ekstremt godt næringsinnhold, enkel tilberedning og minimalt svinn har vi valgt ut Jomfrusild, silderogn og makrellfilet. For mer informasjon: justeatit.no 

Registrerer du deg her får du fri adgang til messen alle dagene: Invitasjon til Smak 2017. : http://delegia.com/app/attendee/new_registration.asp?PROJECTID=8333&CLEAR=yes&REGLINENO=1&REGLINEID=38518&EDIT=off&REGLINEPAGENO=1

Pelagia satser inn mot det norske HoReCa markedet, og vil for første gang delta på SMAK messen på Lillestrøm 7-10. februar. Velkommen til vår stand E02-33.

Som verdens største produsent og eksportør av pelagisk fisk med fokus på foredling av sild og makrell, ønsker vi nå å videreforedle enkelte produkt for salg mot HoReCa-markedet, produkter som til nå hovedsakelig har vært forbeholdt eksportmarkeder.

Basert på fantastisk smak, ekstremt godt næringsinnhold, enkel tilberedning og minimalt svinn har vi valgt ut Jomfrusild, silderogn og makrellfilet. For mer informasjon: justeatit.no

Registrerer du deg her får du fri adgang til messen alle dagene: Invitasjon til Smak 2017. : delegia.com/app/attendee/new_registration.asp?PROJECTID=8333&CLEAR=yes&REGLINENO=1&REGLINEID=3851...
... See MoreSee Less

9 months ago

Just eat it har lagt til et nytt bilde i albumet: Bilder på tidslinjen. ... See MoreSee Less

11 months ago

Prøv vår smakfulle Jomfrusild i Karri:

http://justeatit.no/oppskrifter/kebab-med-silderogn-2/

Prøv vår smakfulle Jomfrusild i Karri:

justeatit.no/oppskrifter/kebab-med-silderogn-2/
... See MoreSee Less

11 months ago

Lysverket har eksperimentert med vår silderogn og kommet frem til en norsk kebab. Helt fantastisk! 

Oppskrift finner du på justeatit.no

http://justeatit.no/oppskrifter/

Lysverket har eksperimentert med vår silderogn og kommet frem til en norsk "kebab". Helt fantastisk!

Oppskrift finner du på justeatit.no

justeatit.no/oppskrifter/
... See MoreSee Less

1 years ago

Silderogn er høstet og pakket. 250 g per pose

Silderogn er høstet og pakket. 250 g per pose ... See MoreSee Less

1 years ago

Just eat it har delt Dagbladet Mat sin Sylta sommersild.

Dagbladet Mat
Se Dagbladets sak om JuliSild- Sylta sommersild
... See MoreSee Less

Sild behøver ikke være noe man bare spiser til jul! Dagbladets kokk Arne Brimi og Ryfylkekokken mener sild passer året rundt. Oppskriften får du her: www.dagbladet.no/mat/sylta-sommersild...

1 years ago

Just eat it produkter, fra Pelagia

Just eat it har lagt til 4 nye bilder.

Just eat it produkter, fra Pelagia
... See MoreSee Less

1 years ago

Just eat it, oppskrifter

Just eat it har lagt til 10 nye bilder.

Just eat it, oppskrifter
... See MoreSee Less

1 years ago

Just eat it har oppdatert forsidebildet sitt. ... See MoreSee Less

1 years ago

Firma

Kontaktperson

E-post

Mobil

Hvor kjøper du fisken din idag

Melding