Jomfrusild naturell

Til tapas eller forrett

Dette trenger du

  • Jomfrusild
  • Syltet rødløk
  • Sennepssaus

Slik gjør du det

Skjær jomfrusilda i biter på skrå
Legg på syltet rødløk og en teskje sennepssaus

Hjemmelaget Syltelake rødløk/delikatesseløk

  • 1 dl eddik
  • 2 dl sukker
  • 3 dl vann

Kokes opp, løken trekkes til den er mør. Avkjøles og legges på tett glass.

Hjemmelaget Sennepssaus

  • 1 boks lettrømme
  • 2 ss dijon sennep (fin)
  • 3-4 ss ravigottesaus
  • Salt og pepper

Serveringsforslag

Tapas rett eller forrett. Gjerne servert med en ristet toast.

Firma

Kontaktperson

E-post

Mobil

Hvor kjøper du fisken din idag

Melding

[recaptcha]