I perioden august/september har hunnsilda rogn som Pelagia tar vare på. Rogn fra nordsjøsild er en godt skjult delikatesse, som til nå hovedsakelig har vært forbeholdt eksportmarkeder.
Silderogn
Rogn fra gyteklar nordsjøsild. Rognen er skilt ut ved hjelp av filtrering. Etter filtrering vaskes og saltes rognen. Rogn fra nordsjøsild er ganske karakteristisk, det er små og sprø egg som passer utrolig godt som tilbehør til forskjellige retter.
Nordsjøsilda fanges i ulike perioder av året. Anvendelse er blant annet marinering, naturell filet, jomfrusild og hollandsk matjes. I perioden august/september har hunnsilda rogn som Pelagia tar vare på. Rogn fra nordsjøsild er en godt skjult delikatesse, som til nå hovedsakelig har vært forbeholdt eksportmarkedet.
Emballering
- 20 kg kartong
- 250g prosjonspakker
- Flere størrelser kommer
Pelagia tilbyr rogn fra høsten 2016.